Aktualno

Priča o smilju

Herba pharm domaćem tržištu već 15 godina nudi samo najbolje iz prirode! Priča o smilju priča je sa sretnim završetkom a govori o upornosti, ljubavi, radu i trudu.

Smilje, biljka je koja iz godine u godinu uspješno odolijeva svim vremenskim izazovima: buri, soli, suncu i vjetru. U doba užurbanog, modernog načina života cilj je ljude barem na trenutak uz pomoć mirisa odnijeti na cvjetne livade i divlje proplanke. Miris smilja u našim formulacijama nije zamaskiran kao što je to nerijetko slučaj kod ovakvih krema.

Sastojak po kojem je kolekcija i dobila ime vječna je biljka zvana Immortelle – smilje.

Esencija malih žutih cvjetova opojna mirisa pretočena je u jedinstvenu kozmetičku liniju Immortelle satkanu od pet proizvoda za sve tipove kože.

Herba pharm svojim kupcima uvijek osigurava svježe proizvode. Sastojci se miješaju u unaprijed određenim omjerima i na isprobanim temperaturama s pažljivo dodanim pomno biranim sastojcima od kojih je najvažniji sastojak ljubav.

Immortelle proizvodi ne sadrže parabene, silikone, umjetne mirise i ostale česte sastojke kozmetičke industrije sumnjivog porijekla.

Herba pharm ne vrši testiranje na životinjama!

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

X